Hoe werkt het?

Op www.dtc-lease.nl heeft u keuze uit ruim 100.000 nieuwe en gebruikte personenauto’s, motoren, campers, caravans, lichte bedrijfswagens, vrachtwagens en machines. U kunt direct online uw aanvraag indienen voor het gewenste voertuig. U hoeft geen bijlagen toe te voegen. Uw aanvraag wordt beoordeeld en u ontvangt binnen enkele uren een vrijblijvende offerte. De offerte bevat ook het contract, daarmee kunt u direct het gewenste voertuig aanschaffen.

Auto elders gezien?

Heeft u ergens anders een auto gevonden die u wilt leasen of financieren? Zoals op marktplaats of bij een autobedrijf? Geen probleem. Bel ons op telefoonnummer 030 – 760 5000 of dien hier uw aanvraag in en wij nemen contact op met de dealer om de financiering rond te maken.

Particulier

Particuliere klanten krijgen op basis van een persoonlijke lening het geld om het voertuig aan te schaffen. Dit bedrag betaalt u af in maandelijkse termijnen. U kunt kiezen uit een looptijd van 12 tot 120 maanden. Het is ook mogelijk om een voordelige autoverzekering af te sluiten naast uw financiering.

Zakelijk

Zakelijke klanten krijgen op basis van Financial Lease een financiering om het voertuig aan te schaffen. Dit bedrag betaalt u af in maandelijkse termijnen. U kunt kiezen uit een looptijd van 12 tot 60 maanden. Ook is het mogelijk om bij Financial Lease een voordelige autoverzekering af te sluiten bij DTC. Operational Lease behoort ook tot de mogelijkheden voor zakelijke klanten.

Bent u een startende ondernemer? Geen probleem. U kunt hier uw aanvraag indienen of telefonisch via 030 – 760 5000.

Accepteren