Let op, geld lenen kost geld Let op, geld lenen kost geld

Verzekeringsadviseur (32-40 uur)

Ben je per direct beschikbaar voor een leuke afwisselende rol als verzekeringsadviseur commercieel voor 32-40 uur per week?

Wie ben jij
Als verzekeringsadviseur bij DTC zorg jij ervoor dat de klant meer dan goed geholpen wordt. Met jouw hands-on mentaliteit zul je je makkelijk uit de voeten maken. Jij vindt het leuk om contact te hebben met onze klanten en dealers, tevens is het een pré als jij al in het bezit bent van WFT Basis. Heb jij nog geen kennis van verzekeringen? Geen probleem! Dan zorgen we er samen voor dat jij die krijgt! En natuurlijk zorgt jouw bevlogen team ervoor dat jij alle fijne kneepjes van het vak onder de knie krijgt.

Volgende punten zijn belangrijk voor deze functie:

  • Je bent een expert in het zorgen voor tevreden en blije (potentiële) klanten;
  • Je ontzorgt onze (potentiële) klanten en dealers
  • Je adviseert de klant en de dealers en helpt hen aan een scherp verzekeringsvoorstel;
  • Je denkt actief mee in het crosselling proces;
  • het tijdig en correct afhandelen van de e-mails die binnenkomen;
  • In ieder geval beschikbaar op de maandag, dinsdag, woensdag en de donderdag van 09.00 – 17.30 uur en je bent verplicht om één zaterdag in de 6 weken te werken van 10.00 – 17.00 uur.

Wat ga je doen

  • Je adviseert en informeert onze klanten over verzekerings-, dekking- en acceptatienormen.
  • Je maakt en verstuurd offertes en zorgt voor de juiste opvolging.
  • Je bent het eerste aanspreekpunt en onderhoud het contact met onze vaste (auto)dealers.
  • Je werkt in teamverband en bent een echte teamplayer

Er heerst een gevarieerde, enthousiaste en vriendelijke sfeer. Binnen DTC kom je te werken in een enthousiast, behulpzaam en informeel team. Onderling is iedereen erg open en wordt er gezellig samen geluncht in onze kantine.

Functiegerichte competenties

Onze verzekeringsadviseur heeft affiniteit met onder andere de volgende competenties:

luisteren: De mate waarin je in staat bent belangrijke informatie op te pikken uit (non) verbale mededelingen, doorvraagt en ingaat op reacties;

sociaal vaardig: De mate waarin je makkelijk naar anderen toestapt en je gemakkelijk in gezelschap mengt;

accuratesse: De mate waarin je zorgvuldig je werk doet, gericht op het voorkomen van fouten.

Waar ga je werken

DTC is één van de grootste bemiddelaars in consumptieve kredieten, financieringen en verzekeringen van Nederland. Een resultaat om trots op te zijn! Maar we willen het hier niet bij laten en hebben de ambitie om verder te groeien. Deze groei realiseren wij door te investeren in onze professionele werknemers. Deze kenmerken zich door een klantgerichte instelling en een open en positieve werkwijze om onze klanten te helpen met hun behoefte aan verzekeringspolis of financiering voor een auto. Dit doen wij op een verantwoorde wijze, met heldere producten en diensten. De komende jaren staan in het teken van verdere groei van ons bedrijf en versterking van ons imago als professionele, betrouwbare financieel dienstverlener. Wil jij hier jouw bijdrage aan leveren en meedelen in het succes?

Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega!

Sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Reageer dan snel! Stuur een korte motivatie en je CV naar sollicitatie@dtc.nu 

(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld)