Let op, geld lenen kost geld Let op, geld lenen kost geld

Medewerker contractadministratie (32-40 uur)

Als Medewerker contractadministratie ligt jouw verantwoordelijkheid bij het opstellen, verwerken, controleren en bewaken van alle lease documenten! Samen met je collega’s heb je veel telefonisch contact met onze klanten, banken en autodealers en ontwikkel jij je tot een ware specialist.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je bent met je collega’s verantwoordelijk voor de inkomende mails, telefoon en financieringsaanvragen. Je collega’s inventariseren de leenbehoefte van de klant en pluizen zijn/haar financiële situatie en daarbij horende risico’s uit. Indien de klant alle benodigde documenten opgestuurd heeft, beoordeel jij deze documenten inhoudelijk en beslis jij of de aanvraag en het contract akkoord is en alles klopt om het definitieve contract op te vragen bij de bank.

Je kunt wekelijks tussen de 32 en 40 uur aan de slag van maandag t/m vrijdag tussen 9.00-19.30 uur en zaterdag van 09.00 -17.00 uur.

Wat wij bieden:

  • Een gevarieerde en uitdagende functie binnen een professioneel en gedreven team binnen DTC
  • Een marktconform salaris dat met jouw kennis en prestaties meegroeit
  • Een inspirerende werkomgeving met een informele sfeer
  • Flexibele werktijden, reiskostenvergoeding
  • Een goede pensioenregeling
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat wij vragen:

Een vereiste is dat je zeer accuraat kunt werken, een prettige telefoonstem hebt en goed in teamverband kunt werken. Het is een pré als je al in het bezit bent van je diploma WFT Basis. Je bent communicatief sterk, klantgericht en professioneel; Uitzicht op vast dienstverband

Solliciteren:

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Mail dan je motivatie en CV naar sollicitatie@dtc.nu en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld)