Let op, geld lenen kost geld Let op, geld lenen kost geld

Krediet adviseur

Door de enorme groei van het aantal aanvragen in het Team Particuliere Financieringen zijn er vacatures ontstaan in dit gedreven, gezellige en ambitieuze team. Het team bestaat uit 12 bevlogen en toffe collega's! Als commerciële medewerker consumptief krediet ga je deskundige advisering geven aan onze particuliere klanten. Alle financieringen worden met zorg en met oog voor de persoonlijke situatie, op maat geleverd. Ontwikkel jezelf tot een ware specialist op het gebied van persoonlijke leningen en financieringen! Samen met je collega’s heb je veel telefonisch contact met onze klanten, banken en autodealers en ontwikkel jij je tot een ware specialist.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Als Consumptief Beoordelaar ga je in de leencapaciteit van de klanten duiken en ontwikkel je jezelf tot een ware specialist op het gebied van Consumptieve Financieringen! Je bent de eerste behandelaar van alle financieringsaanvragen die particuliere klanten via directe kanalen bij ons indienen. Vervolgens ga je heel secuur te werk en bepaal jij de maximale leencapaciteit van de klant.

Je inventariseert de leenbehoefte van de klant, pluist zijn/haar financiële situatie en daarbij horende risico’s uit. Indien de klant alle documenten (denk aan loonstrook, arbeidscontract, lopende leningen) opgestuurd heeft, beoordeel je deze documenten inhoudelijk en beslis jij of de aanvraag kansrijk is. Vervolgens biedt jij jouw voorstel aan bij één van onze banken.

De administratieve afhandeling van het dossier is vervolgens de laatste stap die je secuur dient uit te voeren.

Je kunt wekelijks tussen de 32 en 40 uur aan de slag van maandag t/m vrijdag tussen 9.00-19.30 uur en zaterdag van 09.00 -17.00 uur. Indien je op zaterdag werkt, ben je uiteraard doordeweeks een dag vrij.

Wat wij vragen?

Als Kredietadviseur adviseer je particuliere klanten op het gebied van hun financieringsvraagstukken. Jij bent in staat om jouw klanten van het juiste advies te voorzien, of dit nou een financiering met als onderpand een auto of een financiering voor een verbouwing, nieuwe keuken of badkamer betreft. Maar uiteraard is alleen adviseren niet genoeg. Je hebt een betrokken, betrouwbaar gevoel voor de klant die jij ook in eerste instantie door juiste advisering goed beschermd. Naast direct klantcontact, heb je ook veel contact met dealers en met onze buitendienst. Met de dealers bouw je een langdurige relatie op en zorg je ervoor dat er een duurzame samenwerking ontstaat. Uiteraard hoef je het niet alleen te doen. Je werkt nauw samen met je twaalf collega's van het particuliere team. Het gehele proces van aanvragen tot contract-afwikkeling wordt behandeld.

 • Je hebt minimaal een opleiding op MBO niveau zoals bijv. bedrijfseconomie of commerciële economie
 • Je bent communicatief sterk, klantgericht en professioneel
 • Je kan zelfstandig werken, maar ook als lid van een team functioneren
 • Het is een pré wanneer je in bezit van een WFT Basis diploma, heb je dit niet dan mag je dit uiteraard op onze kosten èn in de "baas z'n tijd" halen. Ook je studietijd wordt vergoed.

Over ons:

Kom je bij ons, dan kom je bij een bedrijf dat sterk groeit en de focus heeft op klanttevredenheid. Dat begint met tevreden medewerkers en dat bereiken we onder andere door een open cultuur, waarbij we elkaar helpen en elkaar gemakkelijk kunnen aanspreken. Bijvoorbeeld tijdens de lunch die dagelijks in onze bar gezamenlijk wordt genoten! Maar tevreden medewerkers kijken ook naar onderstaande punten, want je krijgt bij ons: 

 • Een salaris dat past bij jouw ervaring en zeker recht doet aan de inhoud van je functie, tussen de EUR 2.200,- en EUR 3.200,- bruto per maand o.b.v. 40 uur
 • Winstdeling aan het eind van het jaar 
 • 8% vakantiegeld
 • Een pensioenregeling met een eigen bijdrage van slechts 30%. DTC betaalt 70%
 • WGA gat verzekering volledig vergoed door DTC
 • Collectieve zorgverzekering
 • 25 vrije dagen o.b.v. 40 uur
 • Met het openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar. Kom je met het OV dan vergoeden we jouw volledige reiskosten
 • Kom je met de auto en is de reisafstand meer dan 10 kilometer, dan ontvang je 21 cent per kilometer;
 • Een thuiswerkvergoeding
 • We vergeten je niet met je verjaardag en met de feestdagen
 • Naast onze vrijdagmiddagborrel organiseren we regelmatig leuke evenementen. En ook Kerst en oud & nieuw laten wij niet zomaar voorbijgaan
 • Last, but not least: jouw eigen ontwikkeling is voor ons beide van belang. Als jij de motivatie en capaciteiten hebt, helpen wij jou graag om te groeien!

Ben jij enthousiast:

Leuk, we zien dan graag jouw reactie tegemoet! Mail dan je motivatie en CV naar sollicitatie@dtc.nu en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Omdat wij geloven in onze eigen krachten en kwaliteiten, stellen wij acquisitie n.a.v. onze vacatures niet op prijs.