Let op, geld lenen kost geld Let op, geld lenen kost geld
Om een financiering aan te vragen, is de minimale leeftijd 18 jaar.
Nadat wij een financieringsvoorstel met u hebben besproken, vragen wij u om het voorstel te ondertekenen en eventueel benodigde documenten toe te sturen. Na ontvangst duurt de verwerking zo'n 2 tot 3 werkdagen en wordt het voorstel uitbetaald. (De documenten worden zorgvuldig gecontroleeerd, afhankelijk daarvan kan er wel nog enige vertraging optreden).
Jazeker! Het is mogelijk om een auto die niet op onze website staat bij ons te leasen of financieren. U kunt altijd gratis een offerte opvragen. Zelfs als u een aanbieding heeft ontvangen van een andere partij, kunnen wij u nog steeds een concurrerend voorstel doen.
Indien u in bezit bent van een verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd, komt u in aanmerking voor een lening. U kan ook in aanmerking komen voor een financiering met een tijdelijke verblijfsvergunning. Neem contact op met DTC voor de voorwaarden.
Ja er is een maximale leeftijd, die bedraagt 78 jaar. Mocht u nog vragen hebben daarover, dan kunt u ons het beste even bellen op 030-6868750.
Bij ons kunt u uw financiering boetevrij, vervroegd aflossen. Neem in dit geval contact op met onze binnendienst 030-6868750, zodat wij voor u het juiste inlossaldo kunnen opvragen.
Wij onderzoeken graag de mogelijkheden voor een financiering, ook als u inkomen ontvangt uit een uitkering. Het zal afhankelijk zijn van het soort uitkering en de verdere persoonlijke situatie of er mogelijkheden zijn voor een financiering.
Wij onderzoeken graag de mogelijkheden voor een financiering, ook wanneer u werkt via het uitzendbureau. Het zal afhankelijk zijn van uw uitzendovereenkomst en de verdere persoonlijke situatie of er mogelijkheden zijn voor een financiering.
Wanneer u een lopende negatieve BKR codering heeft op een lopende lening, is het helaas niet mogelijk om een nieuwe financiering aan te gaan. Heeft u een negatieve codering gehad in het verleden met een herstelcode daarop, dan kunnen we de aanvraag in ieder geval in behandeling nemen voor u.
Het is niet noodzakelijk om een dienstverband voor onbepaalde tijd te hebben, om in aanmerking te komen voor een financiering. Het is afhankelijk van uw verdere persoonlijke situatie of een nieuwe lening betaalbaar is, wanneer u bijvoorbeeld een tijdelijk dienstverband heeft.
Met private lease rijd u voor een vast bedrag per maand in een nieuwe auto. Een auto die u volledig volgens uw wensen samenstelt, maar waar u géén spaargeld aan hoeft te besteden. U weet precies wat uw nieuwe auto maandelijks kost. In het leasetarief zijn meer dan 10 autoservices inbegrepen, zoals verzekering, onderhoud en reparatie, pechhulp en wegenbelasting. U betaalt zelf alleen de brandstof en eventuele kosten zoals verkeersboetes. De auto wordt geen eigendom, u betaalt een vast bedrag per maand om de auto te gebruiken en aan het einde van de leasetermijn weer in te leveren.
Een BKR toetsing is het controleren van uw eventuele leningen bij het Bureau Krediet Registratie. In dit overzicht is zichtbaar of u andere leningen en/of kredieten heeft. Dit overzicht is nodig om te bepalen of er voldoende ruimte is voor het aangaan van een nieuwe lening.
Doorlopend krediet is een bankterm voor een consumptieve kredietvorm waarbij de leensom gedurende de looptijd telkens weer geheel of gedeeltelijk kan worden opgenomen. Over het openstaande saldo van het krediet wordt rente in rekening gebracht.
Een persoonlijke lening is een bankterm voor een consumptief krediet waarbij het geleende bedrag in één keer wordt uitbetaald en daarna door de lener in een vaststaand aantal termijnen wordt terugbetaald. Elke termijn bevat een aflossingscomponent en rente over de restschuld.