Let op, geld lenen kost geld Let op, geld lenen kost geld
Nu bereikbaar 030 - 760 5000
Voor het aanvragen van een Equipment Lease hebben wij enkel een KvK in combinatie met onderpand nodig. Afhankeijk van uw onderneming en de investering zal de bank het voorstel afgeven. U bent dus niet verplicht om cijfers te hebben of eigen middelen in te zetten.
Het is inderdaad mogelijk om een aanbetaling te doen. Hiermee wordt de gehele kredietsom minder en kunt u uw maandlasten verlagen. Een aanbetaling zorgt er ook voor dat u een betere score zult krijgen van de bank. Dit is uitsluitend positief voor het voorstel!
Jazeker. Als bank- en merkonafhankelijke lease partner zijn wij niet gebonden aan bepaalde merken of verkooppartijen. U bepaalt dus zelf welk product u aanschaft, waar u dit doet en tegen welke prijs.
Ja, zowel de rente als de overeengekomen maandlasten staan gedurende de gehele looptijd van uw financieringsperiode vast. Hierdoor weet u per maand precies waar u aan toe bent. Deze rente wordt door de bank vastgesteld en zult u in de volledige looptijd terugbetalen.
Een slottermijn is een laatste termijn die u dient te voldoen aan het einde van de looptijd van uw leasecontract. Het opnemen van een slottermijn in uw leasecontract betekent dat uw maandlasten lager uit zullen vallen. Voor het opnemen van het slottermijn betaalt u binnen het maandbedrag namelijk wel rente, maar geen aflossing.