Let op, geld lenen kost geld Let op, geld lenen kost geld
Nu bereikbaar 030 - 760 5000
Het leasen van uw bedrijfsequipment brengt veel interessante voordelen mee voor uw onderneming, waaronder o.a. het voorkomen van hoge investeringskosten, aantrekkelijke en fiscaal aftrekbare rentetarieven, maandlasten afgestemd op uw wensen en het behoud van uw liquiditeitspositie. Als bank- en merkonafhankelijke partner zoeken wij de lease-oplossing die het beste bij uw onderneming past. Wij bieden diverse mogelijkheden, ook voor kleine ondernemers en ZZP'ers. Voor het leasen van nagenoeg al uw bedrijfsgoederen kunt u bij ons terecht. Wij doen u altijd een passend en scherp leasevoorstel.
Met financiële lease kiest u voor een zakelijke financiering waarbij u verzekerd bent van vaste maandbedragen. U kan de aanschafwaarde van het object exclusief btw volledig financieren. De btw betaalt u als zakelijke klant altijd aan (als u btw-plichtig bent). U bent direct al economisch eigenaar. Voordeel: U hoeft het bedrijfsmiddel niet in één keer te betalen, maar in maandtermijnen, waardoor u ruimte over houdt voor andere belangrijke investeringen.
Voor het doen van een lease aanvraag hebben wij de volgende informatie nodig: uw ondernemingsgegevens (zoals KVK nummer) en de gegevens van het te leasen product. Het is dus niet vereist om jaarcijfers toe te sturen echter kan er door de bank wel om worden gevraagd. Dit kan te maken hebben met de activiteiten, investering of klant scores.
In de maandtermijn zitten alleen de kosten met betrekking tot de financiering. Daarnaast dient u zelf te zorgen voor het regelen en betalen van eventuele belasting, onderhoudskosten en verzekering van het object.