Let op, geld lenen kost geld Let op, geld lenen kost geld
Nu bereikbaar 030 - 760 5000
Vanaf het moment dat u de leaseovereenkomst hebt getekend, bent u economisch eigenaar van de auto. De factuur van de auto komt op uw naam en het kenteken wordt ook direct aan u toegewezen. De financieringsmaatschappij blijft gedurende de looptijd, juridisch eigenaar van de auto. Dit betekent dat de auto het onderpand is van de opgestelde overeenkomst.
Jazeker! Het is mogelijk om een auto die niet op onze website staat bij ons te financieren. U kunt altijd gratis een offerte opvragen. Zelfs als u een aanbieding heeft ontvangen van een andere partij, kunnen wij u nog steeds een concurrerend voorstel doen
Een groot voordeel van DTC is dat wij ook een financial lease kunnen regelen voor starters. Wel moet de investering in verhouding staan tot uw toekomstige resultaat. En er kan een aanbetaling gevraagd worden van 20% van de investering ex. de btw.

Nee helaas, de btw dient altijd bij een financiering aanbetaald te worden bij de dealer. 

Wij kijken graag naar de mogelijkheden om uw financieringen samen te voegen tot 1 nieuwe financiering. Zo is het overzichtelijker en betaalt u maar 1 maandbedrag. Het meefinancieren van uw inruilauto onderzoeken wij daarom graag.
Met financiële lease kiest u voor een zakelijke financiering waarbij u verzekerd bent van vaste maandbedragen. U kan de aanschafwaarde van het object exclusief btw volledig financieren. De btw betaalt u als zakelijke klant altijd aan (als u btw-plichtig bent). U bent direct al economisch eigenaar en betaalt de wegenbelasting en verzekering zelf. Voordeel: U hoeft de auto niet in één keer te betalen, maar in maandtermijnen, waardoor u ruimte over houdt voor andere belangrijke investeringen.
Met operationele lease kiest u voor zekerheid en gemak. U betaalt één vast bedrag per maand voor rente en aflossing, reparatie, onderhoud en banden, verzekeren, houderschapsbelasting en eventueel vervangend vervoer en een brandstofpas. Aan het einde van de looptijd kunt u ervoor kiezen om uw auto in te leveren en een nieuw object te leasen. Of u kiest voor het overnemen van de auto tegen een vooraf afgesproken koopoptie.
In eerste instantie hebben wij alleen uw Kamer van Koophandelnummer nodig en een kopie van de offerte. Dit mag u mailen naar info@dtc-lease.nl.